Super pescuit - Jocuri miniclip

Joci - Super pescuit

Joaca online Super pescuit gratis, acest joc face parte din categoria - Jocuri miniclip. Citeste instructiunile jocului. Spor la joc.

Linkuri sponsorizate

Rata: 0.00/ (0 voturi) (Voteaza)

Linkuri sponsorizate

Super pescuit - descriere

Joaca - Super pescuit
UN adevarat joc esti un pescar intr-o barca si trebuie sa prinzi cat mai multi pesti. Arunci momela si tragi. Ai grija insa sa nu cazi din barca. Super pescuit printre cele mai noi jocuri online aparut pe miniclip-mania.ro, adaugat in categoria jocurilor pentru copii. Jocul Super pescuit face parte din categoria Jocuri miniclip si cu siguranta o sa va placa. Jocul Super pescuit este un din categoria: . Spor la joc si votati-va jocurile preferate pentru a intra in topul celor mai bune tari din categoria Jocuri miniclip . Parerea voastra conteaza si clasamentul depinde de voi.
Jocul Super pescuit a fost jucat de 475 ori.
Viziteaza-ne constant pentru ca pe site-ul nostru aducem constant jocuri noi. Doar aici pe miniclip-mania.ro poti juca jocurile tale preferate gratis.

Super pescuit - instructiuni

Te misti cu mouse stanga dreapta. Cu click stanga lansezi momela.

Super pescuit - Comentarii joc

Comentarille sunt inactive momentan.

Super pescuit - jocuri online

Super pescuit - Jocuri miniclip Jocul face parte din categoria Jocuri miniclip Daca vrei sa joci si alte jocuri similare cu acesta atunci iti recomandam Jocuri miniclip. Jocurile noastre online pot fi jucate fara sa le dowloadezi. Daca ti-a placut jocul nu uita sa-l votezi pentru a intra in topul celor mai bune jocuri online din categoria Jocuri miniclip

Jocurile tale preferate le gasesti numai pe miniclip-mania.ro cel mai frumos portal de jocuri online pentru copii.

2009-2014 Jocuri miniclip miniclip-mania.ro.

Distractie placuta pe cel mai bun site cu Jocuri miniclip online.