Fishy fun - Jocuri pescuit

Joci - Fishy fun

Joaca online Fishy fun gratis, acest joc face parte din categoria - Jocuri pescuit. Citeste instructiunile jocului. Spor la joc.

Linkuri sponsorizate

Rata: 2.00/ (1 vot) (Voteaza)

Linkuri sponsorizate

Fishy fun - descriere

Joaca - Fishy fun
In acest joc de pescit trebuie sa ai grija sa nu fi mancat de de pesti mari. In schimb poti a mananci pesti mai mici ca sa cresti si tu mare. Unul dintre cele mai apreciate jocuri de pescuit. Fishy fun printre cele mai noi jocuri online aparut pe miniclip-mania.ro, adaugat in categoria jocurilor pentru copii. Jocul Fishy fun face parte din categoria Jocuri pescuit si cu siguranta o sa va placa. Jocul Fishy fun este un din categoria: Jocuri pescuit. Spor la joc si votati-va jocurile preferate pentru a intra in topul celor mai bune tari din categoria Jocuri pescuit . Parerea voastra conteaza si clasamentul depinde de voi.
Jocul Fishy fun a fost jucat de 858 ori.
Viziteaza-ne constant pentru ca pe site-ul nostru aducem constant jocuri noi. Doar aici pe miniclip-mania.ro poti juca jocurile tale preferate gratis.

Fishy fun - instructiuni

Vezi detaliile de la joc

Fishy fun - Comentarii joc

Comentarille sunt inactive momentan.
  • Linkuri sponsorizate
  • Freddy la pescuit
    5.00 Freddy la pescuit
  • Fishy fun
    2.00 Fishy fun
  • Rechinul nebun jocuri cu rechini
    0.00 Rechinul nebun jocuri cu rechini

Fishy fun - jocuri online

Fishy fun - Jocuri pescuit Jocul face parte din categoria Jocuri pescuit Daca vrei sa joci si alte jocuri similare cu acesta atunci iti recomandam Jocuri pescuit. Jocurile noastre online pot fi jucate fara sa le dowloadezi. Daca ti-a placut jocul nu uita sa-l votezi pentru a intra in topul celor mai bune jocuri online din categoria Jocuri pescuit

Jocurile tale preferate le gasesti numai pe miniclip-mania.ro cel mai frumos portal de jocuri online pentru copii.

2009-2014 Jocuri miniclip miniclip-mania.ro.

Distractie placuta pe cel mai bun site cu Jocuri miniclip online.